Водструйки с цени най-добри

Водоструйки – Водоструйни машини

Водоструйката е незаменим помощник за всеки дом. Възможните приложения, при които тези водоструйки влизат в приложение са безкрайно много, а основният параметър при избор на подходяща машина е максималното налягане на водната струя както и приспособленията – накрайниците позволяващи ефективното измиване на дадена повърхност.

Приложение на Водоструйки и Водоструйни машини

Водоструйките имат незаменимо приложение при почистване на облицовани или изградени от камък или бетон дворни алеи и пътеки, на стълбища, на площадки и тераси, зидове и огради, на фасадни стени, стига мазилката да позволява, почистване на улуци, отпушване на затлачени тръби и много други.

Освен изброените, тези машини имат и редица други приложения – най-широко разпространеното от тях е отличното измиване на превозни средства – автомобили и друга транспортна, градинска или селскостопанска техника. Не на последно място прането на килими и други подобни сходни настилки също фигурира в списъка дейности, с които тези машини се справят отлично. Практични машини на сравнимо ниски цени които всеки може да си позволи да има в домашната работилница.

Водоструйки и Водоструйни машини за домашно или професионално ползване

Водоструйките могат да се разделят на няколко класа в зависимост от техническите характеристики и приложението на машините.

Най-общия клас пригоден за домашна употреба са машини с мощност над 1000W и налягане на водата от 100-200bar. Машините са предназначени за работа с вода от водопроводната мрежа, и температура на водата до 40 °С. Работещи със силно фокусирана струя под високо налягане, водоструйката е изключително икономична откъм разхода на вода 5 – 6 л/мин.

Този клас машини са със сравнимо ниско тегло, повечето от тях са снабдени с колела и транспортна дръжка за по-лесно пренасяне. Удобство е и на някои от моделите включеният барабан, върху който се навива маркуча за високо налягане, така той не се усуква и поврежда.

Всички модели водоструйки се предлагат с широк набор от принадлежности, които значително разширяват обсега на възможните приложения, правят работата по-бърза, по-удобна и по-ефективна. В зависимост от модела се предлагат различен тип накрайници който разпръскват водата с различна струя (плоска или точковидна струя, при които налягането на водата е постоянно, завихрената водна струя или турбо, оказва силно изразен ударно-пулсиращ ефект, на който се дължи значително по-силното почистващо действие), удължители на ръкохватката, различни четки, включително и ротационни, които силно улесняват измиването на стъкла и витрини, контейнер за употреба на препарат по време на пръскане.

Избор на водоструйка и Водоструйна машина на ниски цени

Водоструйките са изгоден помощник който икономисва средства, време и сила. Комбинацията от високо налягане и вода гаратнира бързо и лесно почистване. Избора на подходящ модел е изцяло в зависимост от потребностите на човек.

Можете да разгледате в категорията “Водоструйки“ – предлаганите от нас модели на различни марки с доказано качество – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo, Karcher на ниски и добри цени т.н.