Електроинструменти и машини

Електроинструменти

Богат избор от електроинструменти, които ще задоволят изискванията на всеки домашен или професионален майстор. Предлагаме топ продукти на водещи марки и то на страхотни цени! Широка гама от ударно-пробивни машини (бормашини, перфоратори, къртачи), ъглошлайфи, шлайфове и ел.рендета, винтоверти, гайковерти, отрезни и циркулярни машини, зегета, оберфрези, бъркалки, както и много други инструменти, захранвани от ел.мрежата – пистолети за горещ въздух, пистолети за боядисване, поялници, мултифункционални инструменти и т.н.

Електроинструментите са необходими не само на професионалните майстори, но и на всеки, който иска да се справи сам с ремонта вкъщи. В раздела с електроинструменти се предлагат ергономични машини, като пистолети за горещ въздух, машини за полиране, машини за лепене на полиетилен, шмиргели, мултифункционални машини и инструменти, поялници, дърводелски машини и много други качествени електроинструменти. Всеки електроинструмент се отличават с ефективност, мощност и компактност, електроинструментите още притежават и много други различни допълнителни екстри.

Ударно-пробивни машини

Търсиш бормашина, къртач или перфоратор? Попаднал си на точното място. Тук ще откриеш голям избор от ударно-пробивни електроинструменти на конкурентни цени. Предлагаме качествени машини на изпитани марки – BOSCH, EINHELL, MAKITA, SPARKY, HITACHI, RAIDER. Ще задоволим изискванията както на домашния майстор, така и на истинския професионалист в ремонтните дейности. Просто разгледай широката гама от пробивна техника и избери точния модел за теб!

Ъглошлайфи електроинструменти

Търсите ракета или флекс, или може би имате предвид ъглошлайф. Да, точно тези електроинструменти сме поставили в посетената от Вас категория. Предлагаме както малки и компактни машини с диаметър на диска от широкоразпространените 115 или 125 mm, така и мощни ъглошлайфи с 230-милиметрови дискове. Има и хоби модели, и професионални. И с марките не сме правили компромиси – ракети от най-известните производители – BOSCH, MAKITA, EINHELL, RAIDER, HITACHI, SPARKY.

Шлайфове и елeктрически рендета

Над 50 модела качествени шлайфмашини – ексцентършлайф, виброшлайф, делташлайф, мултишлайф, прав шлайф, лентов шлайф, бетон шлайф, машина за полиране, жираф за тавани, както и електрически рендета или т.нар. хобели. Цялото това богато разнообразие се намира в тази категория. Може да изберете както любителска машина, така и професионална. Въпрос на лични нужди и предпочитания.

Винтоверти

Винтовертите на ток са най-предпочитаните машини за домашни ремонти. С тях завинтвате или пробивате без умора и напрежение, само за секунди. Сред електрическите винтоверти са популярни и професионалните модели, които се използват за сухо строителство или по-точно за работа с гипсокартон. Те се различават от обикновените винтоверти с кабел по своя патронник. Сред хоби машините може да изберете модели с марка EINHELL, RAIDER и SKIL, а сред майсторските винтоверти – такива, които са произведени от BOSCH, HITACHI и SPARKY.

Гайковерти

Гайковерти за бързо завинтване на гайки и винтове, страхотен избор за използване в сервизи за гуми, автосервизи, в автомобилната индустрия и т.н. Отличават се с висок въртящ момент и ударна функция. Разгледайте нашите предложения на гайковерти на марките BOSCH и EINHELL.

Прободни триони електроинструменти

Зеге или прободен трион, да това е името на един от най-използваните инструменти в дърводелските работилници. Всеки майстор-мебелист не може да работи без този уникален и производителен уред. В категорията ще откриете не само хоби модели прободни триони с марки Einhell, Raider или Black & Decker, но и професионални зегета на водещи производители като Bosch, Metabo и Makita.

Триони саблени

Електрическите саблени триони са незаменим инвентар в работилницата на майсторите. Отличават се с висока производителност и могат да се справят с широка гама материали. Намират приложение при дейности свързани с рязане на дърво, метал и пластмаси. Реверсивните триони или така наречените електрически ножовки работят бързо и ефективно. Направете своя избор сега и ще получите качествен инструмент на изгодна цена.

Оберфрези

Оберфрезата е най-универсалният електроинструмент, който намира приложение при фрезоване на канали в дърводелството, при изрязване на прорези, за профили на кантове и много други. С нейна помощ можете да обработвате разнообразни материали с най-голяма степен на прецизност, точност и комфорт. Имате възможност да избирате между професионалните и полупрофесионалните модели с марка BOSCH и METABO, и хоби оберфрезите на EINHELL и RAIDER.

Бъркалки електроинструменти

Строителните миксери или т.нар. бъркалки са полезни инструменти за всяка строителна бригада. С тях можете да разбърквате всякакви строителни смеси като бои, лакове, варови или циментови разтвори и много други. Миксерите за строителни разтвори се отличават с голямата си ефективност и дълъг срок на експлоатация.

Пистолети за горещ въздух

Пистолети за горещ въздух се използват при много операции от битови до професионални. Бързо и лесно нагряват повърхности, спомагат за отделяне на елементи или тяхното по-добро съединяване. Често намират употреба в автобояджийски дейности, обработване на авточасти за лесно премахване на боя. Пистолети за горещ въздух спомагат и за различни процеси по съхнене и бързо изпаряване на флуиди за различни дейности, дори за размразяване на тръби.

Пистолетите за горещ въздух са инструменти за отстраняване на боя, спояване, нагряване, отстраняване на стара боя и термично опаковане, в зависимост от дюзата която се постави. Предлаганите от нас модели са на водещи производители като BOSCH, METABO, RAIDER, EINHELL. Голям избор на различни по мощност и цена инструменти, подходящи за всеки потребител.

Пистолети за лепене

Пистолетите за топло лепене са полезни инструменти за всеки един домашен майстор и за всяка една работилница, като основното им предназначение е свързване и възстановяване на най-различни материали. Това се извършва благодарение на лепилна пръчка, която при подходящата температура се стопява под формата на течно лепило, след което се изтласква чрез спусък през дозираща дюза. По този начин могат да се лепят материали като картон, дърво, кожа, хартия, стъкло, камък и подови настилки. Влизат в употреба дори при запълване на фуги и кухини, при декорации и моделизъм.

Такери електроинструменти

Такери е нашата специализирана категория в която ще можете да откриете много различни модели от известни производители с високо и конкурентно качество. Такери се използват в най-различни сфери за най-различни нужди от стандартно телбодиране до битови нужди от почти всякакво естество за закрепване на меки за пробиване детайли. Всички предлагани от MASHINI BG такери са с доказано високо качество от водещи марки.

Такерът е инструмент идеално заместващ чука и лепилото. С негова помощ можете да закрепвате лайстни, мокети, балатуми или платове, и то доста бързо и лесно. Телбодите са подходящи за ремонтни задачи, но най-вече са популярни в производството на мебели. Предлаганите от нас модели са подходящи както за домашни майстори, така и за професионални потребители.

Поялници

Поялниците са доста познати и разпространени в ежедневието инструменти за спояване и слепване на различни материали. От запояване на пластмасови и метални детайли, кабели и микросхеми, до съединяване на малки детайли, за всичко това се грижи поялника. Когато има нужда от свързване на пластмасови тръби на помощ идва поялника за тръби, или т.н. лепачка за тръби. В нашия сайт може да изберете необходимия за вас продукт и то на доста изгодна цена.

Поялници – най-честата им употреба е в процеси свързани с най-различно запояване на компоненти, електроника. Има много видове поялници за различни дейности от припой на електроника до запояване на големи детайли. Предлагани от нас поялници са с високо качество от доказани производители.

Шмиргели

Шмиргели е тясно специализирана категория в която ще можете на намерите богата гама от шмиргели. Най-често намират широка употреба в индустриалното производство и малки предприятия и частни лица. Надеждни машини за строителството, подходящи за употреба както от любители така и от професионалисти. Подходящи машини за изравняване на бетон също се откриете в този раздел, това са бетоншлайф машините, те са най-подходящи за изравняване на бетон, способни са да изравняват дори близо да ъглите. Всички предлагани от ОНЛАЙН МАГАЗИНА шмиргели са с доказано високо качество на изработка от доказани производители.

Електроинструменти за Вашия нов дом

Търсите най-добрите електроинструменти, които да заменят Вашите стари помощници? Или пред Вас е задача, чието решение изисква специфичен инструмент? Ние в koledzhikov.bg имаме всякакви видове ръчни електроинструменти на склад. Независимо дали строите или ремонтирате при нас ще откриете правилните инструменти за пробиване, завиване, рязане, шлифоване, боядисване и лепене. Предлагаме оборудване с гарантирано качество за правилна и безопасна работа, с което да напредвате бързо и ефективно с ремонта и строителството.

Пробивни инструменти необходимост за всеки майстор

Купете електроинструменти и машини за сухо и мокро пробиване или рязане на тухла, бетон, дърво и метал, като:

Бормашина – с правилното свредло и достатъчно мощност правите дупки в стени, подове и тавани;

Машина за диамантено пробиване – служи за направата на кръгъл отвор с голям диаметър;

Перфоратор – пробива дебели стени и прегради.

При нас ще намерите електрически и пневматични пробивни инструменти.

Винтоверт е верен помощник в завиване и развиване на крепежни елементи

При наличието на винтове и болтове, които са затегнати изключително здраво, ние Ви предлагаме да изберете от нашите електроинструменти. Винтовертите могат да използват акумулаторно, електрическо или пневматично захранване. Гайковертите затягат и разхлабват гайки и болтове. Ръчните инструменти вършат всичко останало. Разполагаме с професионални и хоби тресчотки и отвертки за всеки.

Инструменти за полиране и шлайфане на повърхности

Имаме машини за обработка на всякакви повърхности. Шлайфмашини за стени и тавани улесняват майсторите при строителство и ремонт. За да оформите облицовъчен материал Ви трябва шлайф машина за бетон и камък. Фина обработка за гладко покритие се извършва с ексцентършлайф или виброшлайф.

Рязане на строителни материали

Електроинструментите за тази дейност се справят с рязане на гранит, камък, дърво, стиропор. Прободния трион / зеге се използва за изрязване на дървесина. Мощните ъглошлайфи режат тухли, бетон и твърди строителни материали. Фрезата за канали помага при полагане на кабели, които да бъдат скрити в стената.