Седем – значение и символика

Значението на числото седем в нумерологията

Защо е нумерология и как тя се различава от обичайната астрологична прогноза? Не трябва да се разглежда изолирано от зодията ви. По-скоро нумерологията ви позволява да разберете по-подробно информация за даден човек. Въз основа на датата на раждане или значителен брой (може да ви преследва през целия ви живот) се прави психологически портрет. Нумерологията ви позволява точно да посочите на човек неговите положителни качества и недостатъци. Ако третирате безпристрастно такава информация и оставите настрана егоизма, това вече ще даде големи предимства във всички области на живота. Възможностите на научния раздел не се ограничават само до това. Какво е числото седем?

За да разберете тънкостите на нумерологията, ви каня в моята безплатна работилница. В НУМЕРОЛОГИЯ НА БЪДЕЩЕТО ще научите как да трансформирате своите слабости, да укрепите предимствата си и да промените съдбата си за просперитет и благополучие. Без вода – само ценна информация, която ще остане с вас завинаги.
Заемете място по-скоро. Започваме днес.

Нумерологията може да каже за съвместимост с други числа. Съвместимостта е важна не само в личните отношения, но и в професионален план. Вероятно сте забелязали, че с някои хора контактът се случва буквално веднага, докато на практика може да не познавате човека. Напротив, с други хора не е възможно да се намери общ език и взаимно разбирателство, колкото и да се стараят и двамата събеседници. Как може да се обясни това? Човек може да бъде красив на външен вид, да има високо ниво на интелигентност и добри познания в интересуващата ви област. Но буквално всичко у него дразни. Той обаче никога не е правил нещо лошо с теб.

Нумерологията ще ви помогне да разберете. Днес ще говорим за това какво означава съдба номер седем в живота на всеки човек. Това е емблематична фигура, която е свързана с много легенди и легенди. Много народи свързват цели легенди и митове със седемте, даряват го с магически сили. Наистина ли е? Какво знаем за хората под егидата на числата?

Психологията на числата

Значението на номер седем в нумерологията

Седемте винаги предизвикват удивителна реакция от повечето хора. Сигурно сте забелязали, че в ежедневието много хора се опитват да свържат живота си с числото седем, обграждат се с него. Например, така наречените числа „крадци“ на автомобилите са комбинация от седморки.

Това се дължи на обясненията на нумерологията по този въпрос или влиянието на филм за известен таен агент, трудно е да се каже. В този случай си струва да се свържете със спортисти, особено с футболисти. В повечето отбори най-желаното число е # 7, което се счита за късметлия. Защо подобни надежди са свързани с тази фигура, защо всички го смятат за щастлив и дарява с магически способности?

Тук нумерологията идва на помощ. Според нея числото седем дарява човек с уникален дар. Вашата задача е да определите кой. Но това не е толкова лесно да се направи, защото можете лесно да се справите с всички възложени задачи. Ако говорим за психологията на представителя на числото, тогава такива хора обикновено са много умни и спокойни.

Те знаят каква е тяхната стойност и никога не се опитват да покажат на другите всичките си способности. За тях реалният резултат от тяхната работа или мисловен процес е по-важен. Те лесно могат да убедят другия да прави това, което иска. Нещо повече, обектът на такъв експеримент едва ли ще предположи, че той е бил повлиян. Седемте могат да се считат за отлични психолози, имат тънко усещане за момента и са готови да изчакат толкова, колкото изисква ситуацията.

В същото време не трябва да разглеждате седем ok като манипулатори, които се опитват да се възползват от себе си. Тяхното възприятие за света е много философско и аналитичният им ум не може да се сравни с никой друг. Ако искате да намерите служител със „златни ръце“, тогава трябва да обърнете внимание на представителите на този номер. Те обикновено са способни да решават най-трудните проблеми по уникален и необичаен начин.

Положителни черти

Вече обсъдихме повечето положителни черти на характера при съставянето на психологически портрет. Остава само да разгледаме по-внимателно всички предимства и да поговорим по-подробно за всяко качество на 7-ok. Основното положително качество е способността да се прави.

Това не е просто физиологичен процес, който е достъпен за всеки член на човешката раса. Мислейки истински, гледайки безпристрастно на ситуацията, намирайки верните решения в най-трудните ситуации – това е наистина важно. Повечето представители на числото могат да го направят отлично. Въз основа на това не е изненадващо, че седемте обикновено се считат за най-добрите съветници и мъдреци.

Друго невероятно качество е спокойствието и вътрешното спокойствие. Тези хора притежават мощна интелигентност и знания в много области. Но те никога не бързат да ги споделят с другите без тяхното искане. Те могат спокойно да слушат гледната точка на събеседника, дори ако тя е неправилна. 7-те са много спокойни във всяка житейска ситуация, дори ако е близо до крайност.

Отрицателни черти

Нежеланието да бъдеш част от тълпата може да се отдаде на положителни качества, но седмите твърде ясно демонстрират своето отказване. Много хора бъркат това качество с арогантност, вярват, че човек е арогантен и умишлено се поставя над другите. Но представителите на 7-ми брой се движат от други чувства и емоции. Не ги интересува какво мислят другите хора за тях, дори и най-близките. Те живеят в свой собствен свят и стриктно следват разработената стратегия. Те са уверени в интелектуалните си способности, знаят как да се измъкнат от най-трудните ситуации, така че не се притесняват от липсата на външна помощ. Те не се нуждаят от близки съюзници.

Всички горепосочени качества водят до друг недостатък – липса на маниери. Това няма нищо общо с възпитанието, просто седем понякога се отнасят пренебрежително към хората. Те не смятат за необходимо да обръщат внимание на такива дреболии като банален етикет, въпреки че не приемат презрение към собствения си човек. Понякога могат да направят много остри забележки към събеседника. Много е опасно да се спори публично с такива противници. 7-те имат изненадващо фино чувство за хумор и цинизъм. Ако ги ударите бързо, те стават жилави и дори жестоки.

Дата на раждане и жизнен път

Нумерологията рядко казва, че числото дава на човека неограничен брой възможности и че представител на определен брой може безопасно да очаква нов шанс от съдбата. Но точно такъв е случаят със седемте. Числото седем в датата на раждане означава, че постоянно получавате подаръци от съдбата, но има един проблем. Вашите личностни черти не ви позволяват да поемете никакъв проект. Не става въпрос само за професионалната страна на въпроса, вие също третирате лични отношения, избора на бъдещ партньор за брак и други житейски ситуации.

Седмите са много придирчиви и никога не бързат да правят избор. Те разглеждат отблизо ситуацията, анализират я от всички страни, внимателно изучават всички предимства и недостатъци. В повечето случаи те в крайна сметка отхвърлят идеята и няма да рискуват. Но ако всичко ви устройва, тогава успехът очаква във всяка област. Съдбата е благоприятна за вас. Късметлия номер 7 ще бъде късметлийски близнаци, ако не позволите проявата на отрицателни качества и тяхното господство над положителните.

Номер на знака

Положителните качества на 7ok са свързани с професионални дейности, но характерът на такъв умен и талантлив човек не винаги е лесен и прост. Вече говорихме за пренебрегване на другите. Естеството на 7-те може да бъде много противоречиво и всичко зависи от баланса на положителните и отрицателните качества. Ако правилните черти надвишават, но ние сме изправени пред удивително хармоничен човек, който върши работата си еднакво добре и е примерен семеен човек.

Здраве

Като цяло броят на съдбата 7 се възприема от жените и мъжете с голям ентусиазъм. Това е добро число за здравето, но е много важно да се обърне внимание на психологическото състояние. Умните и талантливи хора често се потапят в размисли за смисъла на живота, за съдбата, живота и смъртта. Подобни мисли често водят до депресия. Седемте често намират решения на проблеми с незаконни наркотици или алкохол.

Това може да доведе до най-сериозните здравословни проблеми, но всичко е във вашите ръце. Много е важно представителите на стаята да намерят хоби и да не бъдат разочаровани от работата и личния си живот. Просто намерете нови цели, поставете си амбициозни цели и се стремете да ги постигнете.

Отношение и любов

Много е трудно да се намери общ език с тези хора, те търсят партньор, който да отговаря на техните изисквания по отношение на интелигентността и интелигентността. Можете да изградите взаимоотношения със 7 души само ако имате общи интереси и подобни възгледи за живота. Друг проблем е селективността на броя представители.

Те не бързат да се женят за първия срещнат човек, така че могат да гледат отблизо избраника много дълго време, да открият неговите положителни и отрицателни качества. Седемте могат да бъдат уверено наречени губещи в любовните афери и дори най-интелигентните и талантливи представители на броя не могат да намерят точния отговор защо се случва.

Много експерти свързват това с невероятната атракция на седем от ранна възраст. Първото сексуално преживяване обикновено се случва много рано, много преди първата любов и искрени чувства. След това те не са в състояние да изпитват истински чувства, ориентирите се събарят и са принудени да изследват внимателно бъдещите си партньори, разчитайки не на искрени чувства и емоции, а се ръководят от практичност и комерсиалност.

Номер на съдбата. Значението на номер 7 в нумерологията

Много известни хора със съдба номер 7 са достигнали големи върхове в живота, до голяма степен благодарение на магическия ефект на числото. На пръв поглед може да изглежда, че броят на съдбата подготвя човек с уникални перспективи и неограничени възможности. Седемте наистина са защитени от някой отгоре, сякаш от самото раждане са подготвени за някои големи постижения. Но дали номерът ще има късмет за човек? Страхотен въпрос. Многостранният и многостранен вътрешен свят, самокопането, високите изисквания за втората половина показват, че седмите ще трябва да се справят с много трудности в живота.

Жени

Седемте жени са умни, тактични и плашещо очарователни. Формулировката на последното качество ще изглежда странно, но как иначе да опишем типичния представител на числото, не знаем. Момичето понякога няма много ярък и красив външен вид, но очарова мъжете с един поглед или действие.

Може би това се дължи на факта, че много умни седмици знаят добре какво се очаква от тях. Момичетата отлично разбират своите положителни и силни страни и знаят как да ги покажат. От друга страна, ако седем показва положителни качества на техния характер във ваше присъствие, това може да се счита за първата стъпка на контра. Седем е много горда и независима, тя никога няма да си губи времето за дреболии и от детството си мечтае за принц на бял кон. Поради това отношенията понякога са много трудни. момичето принцеса е сигурна, че избраният от нея трябва да търси нейното местоположение и внимание.

Романтиката за 7-ok играе важна роля, но с възрастта младежкият максимализъм отстъпва на заден план. За жената е важно да намери партньор с мощен интелект, да намери надеждна подкрепа и лоялен приятел. Звучи банально, но в случая със седем не е толкова просто. Момичето дълго ще гледа внимателно своя избраник, ще преценява перспективите и професионалните му качества в сферата, в която работи.

Парадоксът и основната трудност е, че тя иска да намери грижовен, интелигентен, достоен партньор, който да я подкрепя морално и материално. В същото време тя трябва не само да почувства пълна свобода и независимост, но и да доминира в много въпроси. В повечето случаи това са просто несъвместими изисквания, поради което жените от седем често се наричат ​​губещи във връзките.

Мъже

Много дискретен, интелигентен и самодостатъчен. Той никога не очаква услуги от съдбата, въпреки че последната го подкрепя много. Отнася се с много презрение към много хора, поради което изглежда, че е леко арогантен и студен. В много отношения подобна оценка има право на живот, тъй като в ранните етапи на връзката той е в състояние да жертва любовта и връзките си заради кариера или хоби. Поради това мъжът 7ки придоби слава като пресметлив и егоистичен, но всичко може да се промени, ако получите неговата благосклонност.

Какво можете да направите, за да се увлечете с много умен и леко егоистичен мъж? В любовта той най-много цени лоялността и възвишените чувства. При избрания той е привлечен от интелект и ум, външността избледнява на заден план. Ако избраният е готов да се примири с лесния си отказ, нежеланието да се сближи и да се довери на партньор на ранен етап, то след известно време той е в състояние да стане много чувствителен.

Мъжът от 7 години може да не показва емоциите си, но в същото време да пази връзката си. Ако жената не иска да следва мъж, има различни представи за живота, тогава връзката е обречена на провал.

Съвместимост на седем

В нумерологията има отделна поговорка, която се отнася за всички представители на номер седем. Те се считат за губещи в семейната сфера на живота. Това се дължи на дълго пристрастяване към партньора, страст към любимия бизнес и въздействието на числото върху съдбата и личния живот. Съвместимостта с други числа играе важна роля, седемте трябва да проучат връзката с всички нумерологични единици от поредицата:

С единица. Много трудна прогноза от гледна точка на нумерологията. От една страна, 7-те са способни да генерират много идеи, които по-късно могат да бъдат приложени от предприемчиви и трудолюбиви хора. От друга страна, седемте са много противоречиви относно лидерството на други хора, така че всичко зависи от конкретната ситуация и от ползите, които всички страни могат потенциално да извлекат.

Малко вероятно е семейният живот между числата да бъде щастлив, въпреки че седемте могат да научат много положителни и полезни качества от единиците.
С двойка. Неуспешен съюз във всички области на живота. В отношенията със седморите двамата са егоисти. Може би това се дължи на факта, че 7ki не искат да дарят VT

Тези цифри не са нито лидерски, нито движени качества. Партньорствата няма да започнат от самото начало и семейният живот никога не е дълъг.
С тройка. Отново прогнозирането на отношенията между хората е много трудно. Тройките и седмите са ярки представители на нечетни числа, те са свикнали да мислят нестандартно и дълбоко, могат да вземат смели и нестандартни решения.

Тройките ще помогнат на седмите във всички сфери на живота, тяхната вибрация е много полезна за седмите числа. Но за броя на тризнаците е много важно да се спазват традициите и да се почитат, докато седмите могат да бъдат наречени ярко изразени анархисти. Компромис може да бъде постигнат само чрез добра адаптация 7ok към всяка среда.

С четворка. Жена на седем и мъж на четири могат да съставят идеалната клетка на обществото и като цяло такъв съюз може да бъде много продуктивен. Ако говорим за бизнес отношения, тогава е важно правилно да се разграничат отговорностите: седемте генерират идеи и съставят план, четиримата последователно го прилагат. В противен случай проектът ще бъде обречен на провал.

С петица

Един от най-интересните съюзи от гледна точка на нумерологията. От една страна, числата са много приятелски настроени един към друг. Представителите на стаите се разбират добре помежду си, но е много трудно да се намери област от живота, в която биха успели. В семейния живот те ще се обвиняват взаимно за всеки семеен провал.

Ако 7-те искат да се сприятелят с 5-те, тогава те трябва да бъдат подготвени за факта, че 5-те постоянно ще ги тласкат да извършват лоши дела. Колкото и странно да звучи, единствената област, в която профсъюзът може да реализира своя потенциал, са незаконните дейности. Авантюризмът на петиците и брилянтните идеи на седемте понякога представляват опасност за обикновените хора. Подробно описание на значението на числото 5 може да се намери в предишната ни статия в нумерологията 5.

С шестица. Жена от 6ка и мъж от 7ка могат да направят успешна двойка, такъв брак може да продължи дълго време. Но в повечето области на живота шестици и седмоци е по-добре да се избягват взаимно. За хората с характер номер 6 специфичността и яснотата са много важни, те не могат да спазват тайната на седемте, които не са свикнали да споделят намеренията си с другите.

Със седем

Изглежда, че стигнахме до един от най-интересните съюзи, мъжки седем и женски седем, какво по-интересно? Със сигурност такива съюзи ще са идеални, защото кой разбира мистериозната душа на партньор, ако не и представител от същия брой. Но това не е така. Съюзът между седемте е обречен на провал във всички области. Неспособността за преговори, постоянните спорове водят до загуба на интерес.

С осем. Изглежда, че осмиците са доста успешни в много области на живота и могат да привлекат вниманието на взискателните седморки. Но това не е така. Номер 7 е твърде горд, за да приеме каквато и да било помощ от осмица, така че те се провалят във всички сфери на живота.

С деветка. Семейният живот не е най-добрата област за реализиране на потенциала на съюза. Съдби номер 9 и 7 ще бъдат много продуктивни при изпълнението на съвместни проекти, там техният диалог отива на съвсем различно ниво.

Съвместимостта на знаците е общ въпрос, в който си струва да се вземат предвид положителните и отрицателните качества на всеки човек. Не трябва да отказвате да общувате или да се разделяте с не особено благоприятен знак за нумерология. Мисленето за съвместимост е по-скоро намек. Науката посочва аспектите, на които си струва да се обърне повече внимание.

Зодии и седем

Числото съответства на знака Риби. И отново любителите на хороскопите и ценителите ще се съгласят, че това е най-успешната комбинация от всички. Рибите са много тихи и спокойни. Любовта и прекрасното настроение могат да царуват в душите им, но никога не можете да кажете това на лицето им. Рибите са умни, но много внимателни, поради това другите имат чувството, че са малко потиснати. Външното отказване също понякога се приема като лош нрав.

Свещен смисъл
Свещеното значение на числото 7 казва, че всички предимства на света са достъпни за вас, всички врати са отворени пред вас, просто трябва да се възползвате от него.

Работа

Работата за седмици е много често смисълът на живота. Това добро или лошо е? Отговорът зависи от вашите предпочитания и възгледи за живота, но за седмите възможността да правят това, което обичат, е щастие. Когато избират работа, те не обръщат внимание на финансовата страна на въпроса, т.к. потопени в процеса без следа. За справедливост отбелязваме, че представителите на този брой са много рядко в бедност, защото те стават истински професионалисти във всяка област, която предприемат.

Опасността при избора на професия се дължи на факта, че седмите често имат невероятни идеи, които са много трудни за изпълнение. Те могат да се потопят в процеса на разработване на нов проект стремглаво, забравяйки за необходимостта да печелят пари. Поради това в семейството могат да възникнат проблеми и конфликти, но още по-често седмите просто не започват дълга и сериозна връзка. Работата им носи морално удовлетворение и истинско щастие.

Въпросът е, че е много трудно да намерите собственото си поле на дейност, където 7 ще бъдат истински и напълно щастливи. Изпълнявайки едни и същи задачи всеки ден, работейки под чуждо ръководство – всичко това не е за удивителните представители на броя. Можете да създадете уникален проект, който може да се нарече шедьовър, но ще загубите всякакъв интерес към него след няколко дни. Нека поговорим по-подробно за списъка на професиите, с които седмите могат да свържат живота си.

Професии със седем

Много е трудно да се дават примери, защото всичко зависи от индивида и много фактори. Седемте определено ще могат да се справят и да се реализират във всяка област, ако искат. И ключовата дума тук е ако. Не че представителите на стаята не са склонни да работят усилено. Обичайният човешки мързел е характерен за всички числа, без изключение.

Въпросът тук е различен. Творческият човек не е способен да върши монотонна работа всеки ден. Съществуват обаче няколко професии, при които седмите ще могат да разгърнат пълния си потенциал и да реализират най-добрите си качества. Тези професии ще изискват пълна отдаденост и концентрация, но няма да са скучни, така че могат да направят 7-те щастливи.

Първо, нека си спомним много медицината. Представителите на стаята ще станат отлични хирурзи. Тази работа не е за всеки, но това е начинът на мислене и някакъв отказ от реалния свят, концентрацията в работата, която прави 7ok много добри специалисти. Медицината е област, в която няма еднообразие, всеки случай ще бъде интересен и разнообразен. Друга възможна област за самореализация ще бъде програмирането или ИТ сферата като цяло.

Тук начинът на мислене и личностните черти на седемте ще бъдат търсени. От една страна, те ще бъдат изцяло потопени в анализа и разработването на кода, от друга страна, процесът може да се нарече креативен, защото трябва постоянно да търсите нови и интересни решения.

Нумерология и седем

Всяка наука е преминала пътя на формирането от древността до наши дни. Нумерологията не прави изключение. Има различни посоки, но повечето от тях предлагат еднаква интерпретация на едни и същи нумерологични значения. Помислете за най-популярните указания, които се използват за изясняване на съдбата, характера или името на човек до момента.

Ангелска нумерология

Как да усетим подтиците на Бог или помощта на ангелите? Трябва да се вгледате по-отблизо в себе си, да обърнете внимание на онези знаци, които ни съпътстват през целия ни живот. Номерът на раждането е един такъв знак. Ангелите дават улики за посоките в живота, които да избират, намекват за онези етапи от живота и ситуации, които трябва да се избягват.

Комбинацията от 777 говори за удивителна, щастлива комбинация от обстоятелства. Знакът не е задължително да бъде забележим, защото Можеше да вземеш важно, променящо живота решение през последните 48 часа. 777 не е задължително свързан с материално богатство, например, бихте могли да срещнете човек, който определено ще стане вашата съдба.

Ведическа нумерология

Най-старият раздел на науката, който се появява през 12 век пр.н.е. В началото на своето съществуване не ставаше дума за името „нумерология“. Учени и философи са съставили книга, наречена Веди. B не предлага уникален начин за дешифриране на значението на собствената дата на раждане. За да направите това, съберете всички числа едно по едно. В резултат получаваме двуцифрено число, което е невъзможно да се дешифрира от гледна точка на нумерологията.

Например, ако след добавяне получите числото 25, тогава единственият начин да разгледате числото е да оцените влиянието на две и пет поотделно. Този метод има право на живот, но ведическата нумерология е по-добре да предложи различен подход. Необходимо е да се извърши още едно сумиране между 2 и 5. В този случай получаваме резултата 7. Тогава можете да дешифрирате числото според основните нумерологични принципи.

Халдейска нумерология

Халдейците от 9 век пр. Н. Е. Се стремят да разгадаят значението на името. Те вярваха, че ако го преведете в цифров израз, можете да разкажете за съдбата, психологията, характера на човек. Особеността на халдейската нумерология е, че тя не може да бъде преведена на всички езици по света. Беше възможно да се преведе от халдейски само на латинската азбука, така че рускоезичните хора ще трябва да използват фонетичен разбор на думата за декодиране. Ще бъде ли точен този метод за оценка? Да. Факт е, че халдейската нумерология в родния език също се основава на фонетичен принцип. Числото 7 в таблицата съответства на буквите O и Z.

Китайска нумерология

Повечето хора смятат числото 7 за много щастливо и се опитват да се обграждат с номера навсякъде, от номера на къщи и апартаменти до автомобилните номера. От гледна точка на китайската нумерология всичко не е толкова просто. Това число може да донесе късмет, но е съзвучно с думата „измама“, „лъжа“, така че китайците го третират много противоречиво. Повечето китайци се опитват да избягват номера, а не да използват седем в телефонни номера и апартаменти.

Но има и някои особености. В комбинация с други

С тези числа седемте са способни да дадат голям късмет и щастие. Например комбинацията от числа 7 и 8 означава, че „определено ще забогатеете“. Но друга комбинация от числа 7 и 4 показва, че човекът „определено ще умре“. Как се чувства човек при подобни признаци на съдбата зависи от вас, но трябва да обърнете внимание на китайската нумерология, защото тя се основава на дълбоки знания.

Кабалистична нумерология

Кабалистичната нумерология противоречи на класическата нумерология в много издания, вкл. относно представянето на числото 7. От гледна точка на този раздел седемте са представени като число, което носи в себе си бедност, тесногръдие и престъпност.

Питагор

Математикът е разработил своя собствена система за тълкуване на числа и числа. Той направи проста матрица с квадрат 3х3. Необходимо е да се въведат номерата на нумерологичните редове, от 1 до 9. В нашия случай седемте заемат долния ляв квадрат, след което е необходимо да се нарисуват вертикални, хоризонтални и диагонални линии. В резултат на това получаваме комбинации от числа 7 4 1, 7 8 9 и 7 5 3.

Дешифрирането на матрицата е доста просторен и продължителен процес, поради което като цяло ще ви разкажем за значението на числото 7 от гледна точка на Питагор. Той вярвал, че седемте олицетворяват късмета и божествения принцип. Може би това се дължи на обвързването на плуг с фермер, който, когато обработва земята, винаги се надява на късмет.

Духовно царство

В християнството седем се считат за много важно число във всеки смисъл. Господ Бог създаде Земята точно за 7 дни, а Исус Христос възкръсна на 7-мия ден. Свещеният ден от седмицата е неделя, която е седмият ден от седмицата. Ако изброите всички аспекти на християнската религия, където е включено числото 7, това ще отнеме много време.

От гледна точка на други области на религията 7 е свещено и успешно. В Древен Вавилон жреците вярвали, че само след като премине през 7-те порти на храма, човек влиза в рая. В древна Гърция седем са били считани за броя на Аполон, основното божество на Олимпийските игри. Известно е също така, че на остров Крит жителите на Гърция непрекъснато носели дарения на Минотавъра: жертвали се 7 млади мъже и 7 момичета. Числото се счита за свещено и съвършено, посочено е като божествено.

Магически седем

В Египет и Древна Гърция броят е бил надарен със свещени свойства и качества. В Египет фигурата олицетворява отвъдното; в гръцката митология голям брой легенди и легенди са свързани с номер 7.

Седем в библията

В християнството седем се считат за много важно число във всеки смисъл. Господ Бог създаде Земята точно за 7 дни, а Исус Христос възкръсна на 7-мия ден. Свещеният ден от седмицата е неделя, която е седмият ден от седмицата. Ако изброите всички аспекти на християнската религия, където е включено числото 7, това ще отнеме много време.

Фън Шуй

Тъй като фън шуй е източна посока, фън шуй има двусмислено отношение към седемте. Културата го свързва със смисъла точно, определено. Но продължението на фразата зависи от комбинацията с други числа. Например комбинацията от числа 7 и 8 означава, че „определено ще забогатеете“. Но друга комбинация от числа 7 и 4 показва, че човекът „определено ще умре“.

В съня седем

Седем винаги означава неочакван късмет или щастие. Ако тази фигура ви дойде насън, това означава, че скоро ще спечелите от лотарията, ще намерите съкровище или ще срещнете човек, с когото ще намерите щастие. Ако номерът е боядисан в различни цветове, тогава силата на числото се увеличава няколко пъти. Ако сънувате комбинация от три седмици, какво значи 777? Това означава, че скоро ще настъпи много важно събитие, но от вас ще се изисква много внимание, за да не пропуснете знака на съдбата отгоре.

Гони номера седем

Седем рядко преследва човек през целия му живот, а по-скоро се случва спорадично във вашия живот. Тя говори за предстоящо, щастливо, неочаквано събитие в живота ви. Но такъв знак отгоре трябва да се третира много внимателно и предпазливо, защото седем изисква да се отнасяте към себе си по съответния начин. Ако пропуснете възможността или пренебрегнете знака на съдбата, той може да ви обърне гръб.

Значението на числото в приказките
Седем олицетворява святост, късмет, разум. Авторите на много приказки са използвали това число. „Вълкът и седемте деца“, „Дъщерята на седемте години“ и други имена. В този случай в името се появява магическото число. В други случаи може да се намери в текста на приказките. Например, авторите често мислят за 7-те цвята на дъгата или за чудесата на света. Обикновено символизира победата на доброто над злото, ума над глупостта.

Апартаменти и къщи с номер седем

Този апартамент ще помогне на наемателя му да разбере себе си и да научи за любимата си научна област. Метафизика и философия, интуиция и телепатия – задълбайте във всякакви области на науката, опознайте себе си и научете много нови неща. Такива жилища ще бъдат идеални за студенти, които могат напълно да се съсредоточат върху своите интереси.

Седмият апартамент или къща може да създаде атмосфера на спокойствие, но тази опция няма да ви позволи да постигнете големи висоти в материалното поле. Добрите теоретични познания е невъзможно да се монетизират

да се даде на наемателите. Друг проблем е свързан с изцяло потапяне в науката. Жилището едва ли е подходящо за създаване на семейство, атмосферата не е благоприятна за щастливи връзки в брака и добро, спокойно израстване на децата.

Значението на татуировката
Седем е щастливо число, което често се прилага върху тялото от хора, които нямат нищо общо с числото 7. Магическото число ще донесе късмет, обикновено му се приписват свръхестествени способности. Всеки има свои цели, когато прилага татуировка, но основните кармични задачи на числото 7 са да влачат богатството на своя страна.