Къртач марков – лесна покупка но за висока цена

Какво представлява къртача

Електрическият къртач е инструмент, специално проектиран за разрушаване на стоманобетонови конструкции. Обикновено е мощен и тежък, поради което се използва за разбиване на различни материали, вариращи от дървени стени до бетонни плочи. Използва се например за разрушаване на цели стени, изработени от бетон. Той служи като основен инструмент за всички видове разрушителни екипи.

Какви мощности можем да си купим

Мощността варира от 1000 до 2400 W, а силата на удара от 4 до 65 J. Допълнителни критерии за ефективност и качество на къртачите са диаметърът на пробиване, вида на патронника, както и капацитетът на батерията, ако е акумулаторен инструмент. Диаметърът на пробиване зависи от материалите, в които искате да го използвате. Всяка машина има максимален диаметър на пробиване за бетон, дърво или стомана.
В онлайн магазина за инструменти можете лесно да зададете всички важни за Вас характеристики, като използвате филтрите. По този начин бързо ще достигнете до Вашия инструмент.

Какви са основните функции на електрическия къртач

Завинтване, пробиване и къртене – някои специалисти изброяват тези три приложения, но това е пълен абсурд, да сте видял някои да завинтва винт с диаметър 4мм с 20 килограмова машина. Къртач се използва само за къртене.
Пробиване, ударно пробиване и къртене – подходящи за професионална употреба – И това не съответства на истината. отново електрическият къртач служи за къртене
Къртене 12 позиции на длетото – променливо фиксиране на секача в 12 положения
Къртене
Ударно пробиване и къртене
Къртене 16 позиции на длетото

Как се използва електрически къртач

За да извлечете максимума от къртача, ъгълът, под който трябва да се използва за удряне и избиване на повърхност, трябва да бъде 90 градуса. Потребителят може да създаде максимална сила с помощта на дългата дръжка на къртача и следователно може да пробие почти всичко. Той често се използва за разбиване на пътни платна, когато се прави ремонт и разрушаване на основи.
Неправилното използване на чук за разрушаване може да причини сериозни щети, както на собствеността, така и на Вас самите.

В магазина можете да закупите къртач онлайн на изключително добри цени, за да изпълнявате много от Вашата работа. Можете да изберете инструмент с конкретни параметри, като възможностите им им да нанасят определен брой удари в минута или конкретна сила на удара. Поръчайте още днес!

Неотговорени въпроси за електрическия къртач

Колко къртача трябва да има една бригада?

Каква е продължителността на включване на марковия къртач?

Колко време е разрешено по кодекса на труда на един работник да кърти, какви са почивките, това знаете ли го?

Може ли един къртач да работи при висока влажност, при дъжд или в мъгла?

Какви мерки трябва да се вземат при къртене в зривоопасна среда?

Може ли електрическия къртач да пререже арматура? А колко дебела?

Къртачите на Bosch  по-лоши ли са от тези на Hilti.

Защо един маров къртач струва 10 пъти повече от един  наподобен къртач?

Къде да намерим отговори на всички тези въпроси, никой не пише за това на своите страници. Ами потърсете професионален онлайн магазин за инструменти и там ще получите правилните отговори