Почистваща техника София ЕТ – без надценка

Почистваща техника  София ЕТ – най-добрият избор на пазара

В днешното забързано ежедневие, нараства необходимостта от ефективна и качествена почистваща техника. Едва ли съществува домакинство или бизнес, което не ползва или не се нуждае от машини за почистване. По тази причина ние предлагаме широка гама от прахосмукачки, както за сухо, така и за мокро почистване, водоструйки и прахоулавителни системи. Продуктите, които ще откриете в тази категория са от световноизвестни производители, доказали своята репутация през годините.

Почистваща техника София

В нашето модерно и все по-забързано ежедневие, нараства необходимостта от качествена и ефективна почистваща техника. Няма бизнес или домакинство, което да не ползва или да не се нуждае от машини за почистване. Поради тази причина ние предлагаме широка гама от прахосмукачки, както за сухо, така и за мокро почистване, парочистачки, водоструйки, пароструйки, метачки, подочистачки и други форми на почистваща техника. Изложените в тази категория продукти са от лидери на пазара, доказали своята репутация, като KARCHER, NILFISK и други.

Почистваща техника водоструйки

В тази категория ще откриете професионални водоструйки. Те са предназначени за различни по тип ежедневни и специфични задачи. Например, с тях процеса по измиването на всеки автомобил или машина може да се оптимизира. А резултатът ще е не само безупречен външен вид, но и всичко това ще бъде постигнато в рамките на няколко минути. Затова можем да заключим, че главната цел на водоструйките е да направят работата Ви много по-ефективна. И разбира се, да ни спестят време.

В магазини ще откриете голямо разнообразие от водоструйки с максимално налягане от 100 bar до 250 bar. Избрали сме да работим единствено с производители, предлагащи най-висок клас водоструйки. Сред голямото ни продуктово разнообразие ще откриете марките Hitachi, Makita, Bosch, Stihl, DeWalt, Stanley, Elektro maschinen.

Почистващи инструменти прахосмукачки

Прахосмукачката е може би най-широко разпространеният почистващ уред. Прахосмукачките са разработени, за да бъдат в услуга на бизнеса, улеснявайки почистването на строителни площадки, при ремонти, големи производствени цехове, фабрики, големи офиси, заведения за хранене, хотели, обществени и административни сгради и други. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци е една неизбежна необходимост, както при малките, средни и големи домашни ремонти, така и при професионалните и индустриални строителни и строително-ремонти дейности.

В Прахосмукачки и почистваща техника ще откриете нужната техника, която ще Ви помогне да поддържате чисто работното място, дома, гаража, пред къщата и други кътове за да може да се чувствате по-уютно и чисто. Можете да намерите нужните машини за по-лека и по-тежка употреба. Разполагате с голям набор от акумулаторни, професионални и хоби прахосмукачки, силни въздуходувки, които моментално премахват есенната покривка от паднали листа. Те ще Ви свършат чудесна работа без да повтаряте. За зимата можете да се доверите на нашите Снегорини за надеждно и бързо разчистване на алеи и пътеки от снежните преспи.

Висока мощност

Онлайн магазин предлага на вниманието ви широка гама от професионални прахосмукачки с различна мощност и ефективност, и с възможност за почистване в мокър и сух режим. С тях почистването на офиса и склада е лесно, а по-мощните предложения са подходящи за почистване на фабрики и търговски магазини и други индустриални площи. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци по време на строително-монтажни работи, защитава вашето здраве и подобрява условията на работната площадка.

Прахоулавителните системи са много подходящи при строителни или ремонтни дейности. В тази категория ще откриете прахоулавителна система с възможност за свързване към съоръжения за улавяне на прах при ремонтни и строителни дейности. Онлайн магазин предлага на вниманието ви професионални прахоулавителни системи с различна мощност и ефективност, и с възможност за свързване с дървообработващи машини. С тях значително се намалява количеството прах в складове и фабрики, както и други индустриални площи. Разгледайте прахоулавителни системи от най-висок клас производители, като METABO.